Biblioteka
Omega-3 riebalų rūgštys bene labiausiai ištirta maistinė medžiaga. Tai kiekvienos mūsų ląstelės viena iš sudedamųjų dalių, todėl jos kiekis organizme yra labai svarbus.
Dėl per paskutinius dešimtmečius labai pakitusios mūsų mitybos, šios nepakeičiamos riebalų rūgšties mums labai trūksta.
Koks to rezultatas, kas vyksta su mūsų organizmais kai trūksta Omega-3, kokie rezultatai gaunami ja aprūpinus organizmą ir kaip tai padaryti saugiai?
Į šiuos ir kitus klausimus mokslininkai, medikai, ir kiti savo srities profesionalai stengiasi atsakyti atlikdami įvairiausius mokslinius tyrimus.
Čia rasite šių mokslinių tyrimų apibendrinimus ir išvadas.
Jei turite klausimų dėl čia paskelbtų straipsnių, nedvejodami susisiekite su mumis info@norsan.lt
Straipsniai kitomis kalbomis.
OMEGA-3 nauda sportuojantiems bei fiziškai aktyviems
Omega-3 riebalų rūgščių (EPR ir DHR) įtaka alerginiams susirgimams
Vaikų elgesio, atminties, koncentracijos sutrikimai, ADHD ir Omega-3
Omega–3 nauda širdies ir kraujagyslių ligų gydymui ir prevencijai
Pagalbininkai lieknėjimui
OMEGA-3 RIEBALŲ RŪGŠČIŲ ĮTAKA SĄNARIŲ LIGOMS
OMEGA-3 NAUDA. O GAL TAI TIK PLACEBAS? SVARBU DOZAVIMAS!
Omega-3 rūgštys ir jų teigiamas poveikis smegenims bei vaikų mokymosi rezultatams
Veganiška dieta – svarbiausios maistinės medžiagos
Kaip ir bet kokioje mitybos sistemoje, veganiškoje dietoje taip pat yra maistinių medžiagų, kurių faktinis suvartojimas yra mažesnis nei rekomenduojama.