OMEGA-3 RIEBALŲ RŪGŠČIŲ NAUDA MŪSŲ SVEIKATAI
Nors organizme ALA gali virsti sveikatai svarbia omega-3 riebalų rūgštimi EPA, o vėliau – DHA, tačiau kiekvieno žmogaus organizme ji virsta … Skaityti daugiau
This is the general blog header
Nors organizme ALA gali virsti sveikatai svarbia omega-3 riebalų rūgštimi EPA, o vėliau – DHA, tačiau kiekvieno žmogaus organizme ji virsta … Skaityti daugiau
Interviu su Medicinos mokslų daktaru Volkeriu Schmiedeliu Straipsnyje “Jaunasis Einšteinas – daugiau Omega-3 riebalų rūgščių geresniems Tarptautiniams studentų vertinimo testo rezultatams?” medicinos … Skaityti daugiau
Kaip ir bet kokioje mitybos sistemoje, taip ir veganiškoje dietoje yra maistinių medžiagų, kurių faktinis suvartojimas yra mažesnis nei rekomenduojamas. Tai gali … Skaityti daugiau
Ar Omega-3 gali natūraliai padėti sumažinti man kraujospūdį? Maždaug ketvirtadalis pasaulio gyventojų turi aukštą kraujospūdį (hipertenziją). Berlyno Roberto Kocho instituto duomenimis, Vokietijoje … Skaityti daugiau
Med. dr. René Woytinas straipsnis Straipsnyje „Amžinė geltonosios dėmės degeneracija“ (specialusis leidimas) med. dr. René Woytinas analizuoja, kas yra su amžinė … Skaityti daugiau
Med. Dr. Ulricho Frohbergerio straipsnis Straipsnyje „Omega-3 riebalų rūgštys ir širdies bei kraujagyslių ligos“ med. dr. Ulrichą Frohbergerį domina teigiamas Omega-3 riebalų … Skaityti daugiau
Prof. Dr. Clemens von Schacky straipsnio santrauka Straipsnyje „Omega-3 riebalų rūgštys – suspindėk profesionaliame sporte!“ – prof. Dr. Clemenso von Schacky pasirodžiusiame … Skaityti daugiau
Med. Dr. Volkerio Schmiedelio straipsnio santrauka Straipsnyje „Su Omega-3 prieš vėžį“ pasirodžiusiame žurnale „Naturarzt“, med. dr. Volkeris Schmiedelis pasakoja apie Omega-3 įtaką … Skaityti daugiau
Dr. Antje Rössler straipsnio santrauka Dr. Antje Rössler straipsnyje „Žarnyno sveikata ir omega-3 riebalų rūgštys“ jubiliejiniame leidinyje „Imunologijos + žarnyno sveikatos akademijos“ … Skaityti daugiau
Straipsnyje „Depresija ir maistinės medžiagos“, paskelbtame 2016 m. sausio mėn Med. Dr. Volker Schmiedel internetiniame puslapyje iškeltas klausimas, ar tokios maistinės medžiagos … Skaityti daugiau