
INGREDIENTAI
100 g lapinių salotų
500 g žaliųjų šparagų
1 ryšulėlis ridikėlių
1 mango
1 avokadas
Padažui:
4 šaukštai laimo sulčių
3 šaukštai sojos padažo
1 valgomasis šaukštas agavų sirupo
2 valgomieji šaukštai “Omega-3 Total” arba 2 arbatiniai šaukšteliai “Omega-3 Vegan”
Papuoštimui
50 g žemės riešutų.
PARUOŠIMAS
Šparagus nuplaukite ir nupjaukite apatinius galus, supjaustykite maždaug 4 cm ilgio gabalėliais ir 5-8 min pakepinkite su rapsų aliejumi.
Nuplaukite salotas, ridikėlius, mangą ir avokadą.
Ridikėlius nuvalykite ir supjaustykite gabalėliais.
Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir šaukštu išskobkite minkštimą iš odelės. Tada avokado puseles supjaustykite mažais kubeliais.
Mangą nulupkite, išimkite kauliuką ir minkštimą supjaustykite kubeliais.
Visus ingredientus sudėkite į didelį dubenį.
Padažui į nedidelį dubenėlį supilkite laimo sultis, sojų padažą ir agavų sirupą.
Tada įpilkite 2 valgomuosius šaukštus “Omega-3 Total” arba 2 arbatinius šaukštelius “Omega-3 Vegan” ir viską sumaišykite.
Užpilkite padažą ant salotų, viską išmaišykite ir pagal pageidavimą papuoškite žemės riešutais.
SKANAUS 🙂