INGREDIENTAI
100 g lapinių salotų
500 g žaliųjų šparagų
1 ryšulėlis ridikėlių
1 mango
1 avokadas
Padažui:
4 šaukštai laimo sulčių
3 šaukštai sojos padažo
1 valgomasis šaukštas agavų sirupo
2 valgomieji šaukštai “Omega-3 Total” arba 2 arbatiniai šaukšteliai "Omega-3 Vegan"
Papuoštimui
50 g žemės riešutų.
PARUOŠIMAS
Wash the asparagus, cut off the lower ends, cut into pieces about 4 cm long and fry with rapeseed oil for 5-8 minutes.
Wash the lettuce, radish, mango and avocado.
Clean the radishes and cut them into chunks.
Avokadą perpjaukite per pusę, išimkite kauliuką ir šaukštu išskobkite minkštimą iš odelės. Tada avokado puseles supjaustykite mažais kubeliais.
Mangą nulupkite, išimkite kauliuką ir minkštimą supjaustykite kubeliais.
Visus ingredientus sudėkite į didelį dubenį.
Padažui į nedidelį dubenėlį supilkite laimo sultis, sojų padažą ir agavų sirupą.
Tada įpilkite 2 valgomuosius šaukštus "Omega-3 Total" arba 2 arbatinius šaukštelius "Omega-3 Vegan" ir viską sumaišykite.
Užpilkite padažą ant salotų, viską išmaišykite ir pagal pageidavimą papuoškite žemės riešutais.
SKANAUS 🙂