INGREDIENTAI
- 16 šviežių žaliųjų šparagų stiebų
- 2 griežinėliai lašišos filė (po 150 g)
- 2 šaukštai NORSAN Omega-3 aliejaus (pasirinktinai)
- 2 krapų stiebai (papuošimui)
- druskos, pipirų
- 1 citrina
PARUOŠIMAS
Nupjaukite tik šparagų galus, jei jie labai sumedėję, galus nulupkite. Tada žalius šparagus virkite nedideliame kiekyje vandens apie 12 minučių.
Lašišą nuplaukite, pašlakstykite citrinos sultimis ir pasūdykite.
Kepkite lašišą nepridegančioje keptuvėje, kol iš abiejų pusių taps traški. Išdėliokite šparagus ir lašišą lėkštėse ir apšlakstykite NORSAN Omega-3 aliejumi.
Papuoškite krapais ir citrinos griežinėliais.
ЗВУК!