Omega-3 rasvhapped ja nende mõju meie immuunsüsteemile
Oomega-3-rasvhapete mõju meie immuunsüsteemile on uuritud juba aastaid. Siin on kokkuvõte Jena Ülikooli ja Bostoni Harvardi Meditsiinikooli uurimusest. ... Loe edasi
This is the general blog header
Oomega-3-rasvhapete mõju meie immuunsüsteemile on uuritud juba aastaid. Siin on kokkuvõte Jena Ülikooli ja Bostoni Harvardi Meditsiinikooli uurimusest. ... Loe edasi
Omega-3 kasu laste füüsilisele ja vaimsele arengule, immuunsusele, nägemisele Lapsed on suurimad seiklejad ja käisid kunagi lasteaias, koolis ja neil olid oma hobid. ... Loe edasi
Nėštumas – tai gamtos stebuklas, kai nauja gyvybė sukuriama tarsi iš nieko. Atidžiau įsižiūrėję pamatysite, kad tam stebuklui su visomis jo funkcijomis … Loe edasi
Michael Nehls, MD, PhD, raamatu "Seaweed Oil - A Food Revolution from the Sea" kokkuvõte ja mõned lisanipid. Tema raamatus "Vetikate õli - ... Loe edasi
Asetage täisterapasta keevasse soolatud vette ja keetke pakendil märgitud ajaks.
Eemaldage kõrvitsast seemned ja lõigake see suurteks tükkideks. Hokkaido kõrvitsate õhuke kest pehmeneb keetmisel kiiresti ja seda ei ole vaja eemaldada.
Pomidorus nuplaukite ir perpjaukite per pusę. …Skaityti daugiau
Artiklis "Lean koos omega-3?" arutatakse, kas kala või omega-3-rasvhapete regulaarne tarbimine mõjutab geneetiliselt määratud kehakaalu. Siin ... Loe edasi
Peske murakad põhjalikult ja pange need blenderisse.
Bananą nulupkite, supjaustykite stambiais griežinėliais ir taip pat sudėkite į trintuvą. Laimą nuplaukite po šiltu vandeniu, perpjaukite per pusę ir iš vienos pusės ranka išspauskite sultis į trintuvą… …Skaityti daugiau
Į grietinėlės sūrį įmaišykite citrinos sultis, garstyčias, medų ir krienus.
Smulkiai supjaustykite 4 šakeles šviežių krapų ir įmaišykite į grietinėlę.
Maitsesta pipra ja vähese soolaga. …Skaityti daugiau
Artiklis "Omega-3 kõigile" tõstatab dr Volker Schmiedel, MD, küsimuse, milline on Omega-3 rasvhapete mõju tervisele ja kas nende kasutamine ... Loe edasi
Melioną nuplaukite ir supjaustykite 2-3 cm storio griežinėliais.
Taip pat nuplaukite mėlynes, avietes ir braškes. Nuo braškių nuimkite kotelį, minkštimą supjaustykite smulkiais gabalėliais.
Nuskinkite mėtų lapelius nuo stiebų.
Supilkite jogurtą į dubenį ir įmaišykite skystą medų arba agavų sirupą. …Skaityti daugiau